Skip to Content

Tour 2014 zit erop

Met twee ram uitverkochte optredens in Antwerpen hebben we de voorjaarstour van MIJN FAUST geweldig afgesloten! En wat hebben we mooie dingen om op terug te kijken:

Buiten de viersterrenrecensie van De Volkskrant was er ook massaal aandacht voor de première in Breda: o.a. Omroep Brabant kwam filmen, Botte Jellema van de VPRO maakte een lang radio-item, Opium op 4 sprak met actrice Sanderijn Helsen en BN de Stem plaatste een grote vooraankondiging. Ook na de première trokken we heel wat bekijks, zo schreven onder andere Groot Eindhoven en Eindhovens Dagblad over ons. Allerfijnste bekroning was toch wel de recensie van De Stentor die we zagen na ons optreden in de Deventer Schouwburg, waarvoor we maar liefst vijf sterren kregen!

Met een bijna compleet uitverkochte tour en zo veel fijne reacties sluiten we deze voorjaarstour meer dan tevreden af. Bedankt allemaal, op naar 2015!

MIJN FAUST

reacties

De Stentor ***** :

20140314 Stentor (5 sterren)

reacties

Dubbel in Deventer

MIJN FAUST in Deventer

Vandaag dubbel aanwezig in de Deventer kranten! Vanavond:

MIJN FAUST @ Deventer Schouwburg
woensdag 12 maart
aanvang: 20:30
tickets: €15 [bestel]

Maar BOT doet naast MIJN FAUST nog meer in de stad. Buiten een mooie aankondiging voor de voorstelling in de Deventer Post vertelt het viertal in de Stentor uitgebreid over de nieuwe, toerende festivalproductie waar ze op dit moment in Deventer aan werken: RAMKOERS.

Lees het artikel hier op leesbaar formaat.

reacties

MIJN FAUST is ‘volzet’ in België

MIJN FAUST 'volzet'

Allez, alle voorstellingen in België zijn ‘volzet’!

Op 20 februari in Cultuurcentrum Schoten en eind maart in HETPALEIS in Antwerpen zijn we dus compleet uitverkocht.

Er zijn alleen nog enkele tickets voor:
26-02 De Lieve Vrouw in Amersfoort
01-03 LUX in Nijmegen
12-03 Deventer Schouwburg
20-03 Jeugdtheater de Krakeling in Amsterdam

reacties

Arnhem krijgt weer BOT bezoek

Na de fijne première in Breda speelt MIJN FAUST vandaag in Theater aan de Rijn in de binnenstad van Arnhem.

Een thuiswedstrijd voor een aantal leden van muziektheatergroep BOT! Lees hier het artikel in de Arnhemse Koerier en luister het radio-item bij RTV Arnhem Cultuur in de stad. De heren deden afgelopen december ook flink wat stof opwaaien met de voorstelling Het Geluid Van Stilte, die ze in vier weken op locatie maakten in de voormalige Walburgiskerk in Arnhem.

Daarom spelen we niet alleen ‘s avonds in het theater, maar zijn we tussen 17:00 en 18:00 al even in Theater aan de Rijn te gast bij Uurtje Oost voor een preview van de avond. Iedereen is welkom om even binnen te lopen en te luisteren.

Theater aan de Rijn, Arnhem:
Donderdag 30 januari – 20:00
Tickets (€12,50)

reacties

Nog één dag tot de première en het mediacircus is los!

1500971_623898587647534_176247864_oTe gek! Nog één dag tot de première in Chassé Theater en vandaag hebben we zowel Omroep Brabant (vanaf 18:30 op tv), VPRO Nooit Meer Slapen (op Radio 1) en AVRO Opium (vanavond 23:50 op Radio 4) op bezoek.

Verder zijn er al een aantal mooie artikelen verschenen die je kunt lezen op de mediapagina.

We zetten de laatste puntjes op de i en dan hopen dat we de komende maanden tijdens de tour velen van jullie kunnen verrassen met de voorstelling. Bekijk hier de speellijst.

Foto: Omroep Brabant interviewt regisseur Jellie Schippers

reacties

Vrijdag 24 januari: première in Chassé Theater Breda!

imagesOp vrijdag 24 januari om 20:30 gaat MIJN FAUST officieel in première in het Chassé Theater in Breda.

Eindelijk staan we op de planken met de klassieker van Goethe, stevig onder handen genomen met muziek uit zelfgebouwde machines, wonderlijke videoprojecties en fysiek spel.

Ook leuk: na de voorstelling kun je je onderdompelen in de Cultuurnacht Breda, waarbij er verspreid door de stad van alles te doen is. In het Chassé Theater zelf kun je blijven hangen voor een aantal nachtelijke muziekdocumentaires en voor één keer kun je zelfs in het theater blijven slapen. Komt dat even mooi uit!

Meer informatie over en tickets voor de première van MIJN FAUST vind je hier.

reacties

Goethe meets Tom Waits, hoe klinkt dat?

We hebben een gloednieuwe trailer om het je te laten zien:

reacties

MIJN FAUST op tour in 2014!

MIJN FAUST op tourNederland en België, we komen er aan!

Op vrijdag 24 januari is de officiële première van MIJN FAUST in Chassé Theater in Breda. Daarna laden we de hele boel in en speelt de voorstelling van Amsterdam tot Deventer en van Arnhem tot Antwerpen.

Bekijk hier de volledige speellijst.

In MIJN FAUST wordt de klassieker van Goethe stevig onder handen genomen door theatermakers Schippers&VanGucht, muziektheatergroep BOT, actrice Sanderijn Helsen en filmmaker Douwe Dijkstra.

 

reacties

“Duivels muziektheater in optima forma”

Leudal NieuwsMet twee compleet uitverkochte voorstellingen was MIJN FAUST op het Limburg Festival een groot succes.

Leudal Nieuws: “Duivels muziektheater in optima forma, waarin film, muziek en theater wordt gecombineerd tot een spannend samenspel.”

Laat die tour maar komen!

 

reacties